Mer åsikter..tack:)

För några inlägg sedan frågade jag efter era
 åsikter vad det gäller restauranginredning.
Nu skulle jag vilja veta lite mer.
Rött...funkar det?
Personligen är inte rött någon favoritfärg, men vad tycker ni??
Rött, mycket vitt, lite brunt och trä(ek)


Kommentarer
Postat av: Carina

Jag tycker att rött är en mycket rolig accentfärg.

Det behövs inte så mycket för att det ska bli lite attityd på inredningen. Ja rött är bra! Se bara på Kalmar FF!!Ha en bra dag!

Postat av: T H E R R E fotoblogg

Jag hade nog föredraget lite mer jordnära färger som känns ut mysiga och ombonade :)

2008-11-10 @ 08:40:30
URL: http://therre.blogg.se/
Postat av: Ann

Jag tycker om rött och tror att det skulle ge ett ombonat och varmt resultat! Typ höstmys... !

2008-11-10 @ 09:48:17
URL: http://annlundquist.blogg.se/
Postat av: Anki

Rött är ingen direkt favorit hos mig, men i det färgschema du räknar upp tror jag det kan bli riktigt läckert.

2008-11-10 @ 12:52:33
URL: http://blogg.aftonbladet.se/11689/
Postat av: Agneta

Vill du att restauranggästerna ska beställa mycket mat??? Satsa på röd inredning, det sägs höja aptiten! Dessutom är rött en varm och glad färg.

2008-11-10 @ 15:25:02
Postat av: Little Miss Splendid

Tack för alla tips! Vi hade en rätt tajt budget denna gången (min pappa såg helt förtvivlad ut när min syster upplyste honom om pristaket- och t.o.m. rädd när hon la till att han INTE fick köpa något nytt). Äpplet föll bevisligen inte alltför långt från trädet med tanke på min shoppinglycka ;-)Jag gillar ett tydligt koncept på caféer, sedan är det viktigt att det känns fräscht- därför är det viktigt med rätt materialval på tex bordsskivor så att det inte blir bestående fläckar alltför lätt.Det här caféet tycker jag är riktigt mysigt:

http://www.lamadeleine.com/OurStory.aspxDenna restaurangen är en helt annan stil men den gillar jag också!:

_104101.aspx" rel="nofollow">http://www.ecophon.se/templates/webpuffpage_104101.aspx

2008-11-10 @ 17:12:43
URL: http://madamegeniale.blogspot.com
Postat av: Anonym

Rott ar absolut ett bra val. Se bara till sa att allting har en 'continuing' kansla i resturangen. Det kan latt bli en kansla av att moblerna bara har blivit placerade i utrymmet. Speciellt nar man anvander sig av en sadan stark farg mot ljusare.

Lycka till!!Caroline.

2008-11-10 @ 19:18:58
URL: http://designjournal.blogg.se/
Postat av: CrimsonAnna

Tycker det beror på vilken sorts mat restaurangen serverar-men en mysigt inredd restaurang med rröda accenter lockar mig

2008-11-10 @ 21:11:07
URL: http://metalanna.blogspot.com
Postat av: kickan

det skall vara mysigt, gärna mest ljusa väggar dock inte kritvitt utan gärna en vit bruten i brunt så den vita färgen är varm men ändock vit :)

man kan tex. kakla en hel vägg i mosaik och jag hade då valt en superfin som finns nu i bruna nyanser som nästan skiftar som pärlemo, dunderfin! Kanske att ha bakom disken med hyllor på!

Tänk på att inte använda ikea möbler, håll dig långt borta vad gäller detta i mysigare cafeer annars känns det snabbt billigt. Artwood säljer väldigt fina stolar som hade passat fint in. Ljusa lampor så man får bra belysning och textiler är viktigt! Detta fångar upp ljud så det inte blir för bullrigt ocg högljutt inne, detta kan förstöra så mkt och srämma iväg gäster. Blanda gärna två olika höjder på golvet gärna även golvbeläggning... tex. trägolv och viss del även heltäckningsmatta.åh jag har tusen saker jag kan säga men stannar nog där :)mina råd blir

färger: vitt, creme, brunt kanske vissa svarta inslagmaterial vägg: målade väggar, mosaikbänkytor; ek eller valnöt! Äkta ej laminat!!lampor: ljusa (kanske vita Lafayette från rydens)gärna både tak och vägg belysning kanske eventuellt kristallkronastolar: bekväma, artwoods i trä eller bekväma fåtöljer kanske även en myshärna med stora sittdynor och MASSA kuddar i silke, manchester m.m.blanda gärna in gulddetaljer med valnöten såsom guldtavelramar, gammal guldklocka och kristallkronor

2008-11-10 @ 22:36:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback