Mörkbrunt och rosa badtema

Bambustege från Duka Home, Handdukar från Ikea, Tvålfat Lagerhaus, Tvål Dennys Home, Körsbärsblomma Åhlens.
Mer bad


Foto:anna.a

Annorlunda skrivbord

Bordsskiva

Skrivbord


Om man delar en borsskiva tex"Vika Manne" från Ikea och sätter på ben kan man få ett sånt här mjukt och rundat skrivbord..

Vardagsrum

Vardagsrum


Nu är det "bara" 4 månader kvar tills jag ska flytta..Börjar fundera lite på hur jag ska ha det..kanske kommer vardagsrummet gå i den här stilen..Soffa"Arild" Ikea, Buddhafigur från Ilva, Tavla Ikea, Soffbord "Occa" Bo Concept, Kudde "Felicia" Ikea.

Indiska nyheter

Indiska


Idag var jag på Indiska..De hade fått in denna söta kudde (179:-) och en ljusslinga med små skira vita rosor(99:-). Väldigt sött tycker jag.

Tropiskt bad

Badrumsdetaljer i friska färger. Kombination med orange, grönt och vitt. Skål från Koziol, handdukar Jysk, porslinsask Lagerhaus och rökelse från Etos.
Tropiskt


Foto:anna.a

Dop

Doppresent2

Doppresent1


I helgen var jag på Vilma & Ellens dop. Till dem hade jag gjort varsin liten ask som de kan spara små minnessaker i...Material köpte jag på Panduro..en guldgruva för hemmapysslare!

Förvaring

Strikt2

Strikt1

Strikt3


När jag var på Ikea häromdagen så hittade jag en alldeles ny förvaringsserie med anteckningsbok, lådor och tidskriftssamlare. Jag köpte delar i beige, brunt och lila..Här har jag även klistrat på lite mönstrat papper..Tyvärr minns jag inte vad serien hette, men riktigt snyggt tycker jag..

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag


Några Alla hjärtans dag kort jag skapat..
Kram till er alla från mig!!

Vår

Vår1

Vår2


En enkel liten vårgrupp i gammal träläda..

Vas

Vas


Jag har bloggat om den förut, men jag kan inte låta bli att lägga in en ny bild på vasen från Dixie..Jag tycker att den är nice!!
Foto:anna.a

Compakt Living

Compact Living2

89647-227


Lampa från MIO,Golvvaser från Asko, Kuddar Ikea, Tapet från Osborne & Little. Tavla från Ikea, Stor spegel Ikea, kistor för förvaring Åhlens, Skoskåp Ikea.

Bricka

Ikea har fått in en ny bricka som heter "AVSATS" och kostar 59:-. Snygg att lägga frukt på eller ställa ljus på.
Bricka Avsats

Bricka Avsats2


Foto: Ikea & anna.a

Sen-Sen

Danska företaget Sen-Sen har häftiga klisterdekaler som man kan fästa på möbler. På deras hemsida www.sen-sen.dk finns en lista på återförsäljare .Bild bord

Bild bord2


Foto:anna.a

Orchidekrans

Av en krans med mossa, några orchideknoppar, murgröna och ett ljus kan man göra en bordsdekoration. Spraya kransen med vatten för längre hållbarhet.Orchiden2

Orchide3


Bad

Badkit


Jag gillar små stilleben och visar här ett med badrumsprylar.

Alla hjärtans dag

Vinflaska


Runt middagens vinflaska kan man hänga ett "provrör", finns att köpa på Panduro och en del blomsteraffärer och ha en ros eller annan blomma i. För att göra det lite festligare har jag tranbärssaft för att få färg på vattnet.

Undersökning

kaffet

Cafet

Jag skulle vilja ha lite beskrivningar på hur era önskecafeer skulle se ut..
Själv längtar jag efter ett mysigt cafe med gott kaffe, goda smörgåsar och försäljning av inredning & blommor. Jag vet att det finns en del liknande cafeer, men jag saknar det där lilla extra..Jag vill komma dit och inspireras, läsa inredningstidningar, kolla färgkartor, se massa roliga exponeringar och kanske till och med vara med på en "blomsterkväll" eller liknande där man får arrangera sin egen midsommarkrans..

Foto:nestle samt www.amybutlerdesign.com

Rosa-Brunt

Rosa-brunt1

Rosa-brunt2


Jag gillar kombinationen rosa-brunt..Färgstarkt möter jordigt..