Kul med klistermärken

Kul med klistermärken


Har du några klistermärken med bokstäver över kan du överraska övernattande gäst med tandborstfodral med gästens namn och något annat "kit" med badskum, lotion, osv.
Dessa klistermärken är köpta på Panduro.
Foto:anna.a

Barnrum

Barnrum


I veckan har vi målat om i mina systerbarns rum..De ska få dela rum. Julias del av rummet blev rosa och Zacks hörna blev blå. Tyvärr är bilderna suddiga:(

Gå på kurs..

Kurs


Idag har jag varit på en jätte trevlig kurs på Medborgarskolan. Dessertfrossa hette den och vi lagade minst sju läckra efterrätter som vi sedan fick ta med oss hem. Chokladmousse, saffranspäron, tårtbakelser, fromage med chili för att nämna några. Jag vill varmt rekommendera alla till att gå på kurs, det var kanonkul!

Höstdukning

Höstdukning


Till denna dukning använde jag en gren, kryssantemum och någon grön blomma som jag inte vet namnet på. Vid sidan av grenen la jag granatäpplen och lime. De röda undertallrikarna kommer från Indiska, mattallriken är från Ikea och även den röda glasskålen. I den röda skålen serverades svampsoppa. De bruna lyktorna kommer från Hemtex.

Smyckesträd

Smyckesträd


Denna kombination av blomma och present fick min väninna när hon fyllde år häromdagen. Jag använde oasis i botten och sedan tryckte jag ner en liten gren. Runt grenen var det olika orangefärgade blommor. I grenen hängde jag ett halsband och två par örhängen i matchande färger.
Foto:anna.a

Tapetpaket

Tapetpaket


Lampa

Lampa2

Foto;anna.a

Tygtavla

Tygtavla


Foto:anna.a

Ljus

Ljus


Bild:anna.a

Badrum

Bad2


Mer dukning..

duka3

Foto:anna.a